Меланија Трамп осудила непристојне изразе свог супруга

© REUTERS / CARLO ALLEGRIДоналд и Меланија Трамп
Доналд и Меланија Трамп - Sputnik Србија
Пратите нас
Супруга Доналда Трампа, Меланија, данас је осудила непристојне коментаре свог мужа о покушајима вођења љубави са женама изречене 2005, убрзо након што се пар венчао, као „неприхватљиве и увредљиве“, али је истовремено позвала јавност да прихвати његово извињење.

„Изрази које је мој супруг употребио су за мене неприхватљиви и увредљиви. То не представља човека којег ја познајем“, навела је она у саопштењу, преноси АФП.

Републикански кандидат за председника САД Доналд Трамп говори на 138. Генералној конференцији Асоцијације националне гарде у Балтимору - Sputnik Србија
Трамп: Клинтон ми је на голфу рекао много горе ствари о женама (видео)

„Он има срце и ум лидера. Надам се да ће људи прихватити његово извињење као што сам и ја, и фокусирати се на важна питања са којима су суочени наша нација и свет“, навела је Меланија Трамп.

Републикански председнички кандидат Доналд Трамп извинио се данас након објављивања видео-снимка из 2005. у којем користи вулгарне термине описујући своје покушаје вођења љубави са женама.

„То је била прича о несташлуцима из свлачионице, приватна конверзација од пре много година. Бил Клинтон ми је рекао много горе ствари на терену за голф. Извињавам се свима који су се осетили увређеним“, навео је Трамп у саопштењу, преноси Ројтерс.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала