Лепотица из Сибира освојила Монголију

© Фото : Alena RaevaAlena Raeva
Alena Raeva - Sputnik Србија
Пратите нас
Рускиња Алена Рајева победила је на међународном такмичењу „Лице лепоте 2016“ (The Face of Beauty) одржаном од 27. септембра до 9. октобра. Лепотица је у интервјуу за Спутњик испричала какви су јој утисци с овог такмичења.
© Фото : Alena RaevaАлена Рајева
Алена Рајева - Sputnik Србија
Алена Рајева

Завршном такмичењу претходило је неколико етапа, као што су спортска такмичења, креативни конкурс, посебно такмичење лепотица у бикинију и парада националних ношњи. „У свим овим етапама имала сам среће да се пласирам међу првих петнаест“, каже лепотица у интервјуу за Спутњик. 

Двадесетдвогодишња Алена живи у Краснојарску, ради као новинарка на локалној телевизијској станици и студира у Санкт Петербургу на Универзитету хуманитарних наука. Увек је успевала да пронађе време да учествује у разним међународним такмичењима још од своје 17 године.

© Фото : Alena Raeva„У свим етапама имала сам среће да се пласирам међу првих петнаест“, каже Алена Рајева.
„У свим етапама имала сам среће да се пласирам међу првих петнаест“, каже Алена Рајева. - Sputnik Србија
„У свим етапама имала сам среће да се пласирам међу првих петнаест“, каже Алена Рајева.

„Академија међународних такмичења лепоте с којом сарађујем више година предложила ми је да опробам своје шансе… и нисам дуго размишљала! Ако причамо о припреми: од 17. године учествујем на међународним такмичењима. Ово је моје четврто такмичење и нисам имала нарочитих потешкоћа. С мамом сам осмислила националну ношњу. Она је веома маштовита и чак ми је у детињству за Нову годину шила најлепше костиме. Чини ми се да смо то успешно обавиле“, објашњава Алена. 

Један од важних домаћих задатака била је припрема видео-презентације на тему „Спасимо Мазалаја“. То је врста мрког медведа из пустиње Гоби, који је на ивици истребљења (има свега тридесетак примерака ове врсте на планети). Такмичарке су морале да предложе како да се спаси ова врста од изумирања. 

© Фото : Alena RaevaНисам поставила себи циљ да победим на овом такмичењу, путовала сам пре свега да бих видела земљу, да бих се упознала с интересантним људима и да бих била у свету у којем се осећам као риба у води.
Нисам поставила себи циљ да победим на овом такмичењу, путовала сам пре свега да бих видела земљу, да бих се упознала с интересантним људима и да бих била у свету у којем се осећам као риба у води. - Sputnik Србија
Нисам поставила себи циљ да победим на овом такмичењу, путовала сам пре свега да бих видела земљу, да бих се упознала с интересантним људима и да бих била у свету у којем се осећам као риба у води.

„Све смо урадиле одличан посао и добиле одличне оцене“, каже лепа Рускиња коју је победа ипак донекле изненадила.

„Нисам поставила себи циљ да победим на овом такмичењу, путовала сам пре свега да бих видела земљу, да бих се упознала с интересантним људима и да бих била у свету у којем се осећам као риба у води. Наступи, надметања, дружење с девојкама из разних земаља света, то је оно што ми пружа истинско задовољство! Да ли се радујем победи? Наравно да да, представљајући своју земљу и носећи кући главну круну такмичења осећаш невероватну радост и понос!“, каже лепотица. 

Победа јој је донела и повећану пажњу и бројне понуде, пре свега у области рекламе и телевизије. Предложено јој је чак и да постане чланица женске музичке групе. 


Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала