Трамп: Тужићу све жене које су ме оптужиле за сексуални напад

© AP Photo / David GoldmanКандидат Републиканске партије Доналд Трамп
Кандидат Републиканске партије Доналд Трамп - Sputnik Србија
Пратите нас
Републикански кандидат за председника САД Доналд Трамп поручио је да ће после избора поднети тужбу против сваке жене која га је оптужила за сексуални напад или други облик непримереног понашања, а предизборни тим своје демократске противнице Хилари Клинтон и њену странку окривио је да стоје иза тих тврдњи.
Кандидати за америчког председника Демократске странке Хилари Клинтон и Републиканске партије Доналд Трамп - Sputnik Србија
Хилари и Трамп поделили Сарајево

„Свака од тих лажљивица биће тужена чим се избори заврше. Једва чекам то“, рекао је Трамп у суботу на скупу у Гетизбургу у Пенсилванији, преноси АП.

Републикански кандидат за Белу кућу је додао да „свака жена лаже када треба да угрози његову кампању“.

Трампови сарадници су навели да су као место на којем ће он упутити ту поруку изабрали Гетизбург због историјског значаја тог града у којем се одиграла пресудна битка у Грађанском рату.

Десет жена је јавно оптужило Трампа да им је прилазио против њихове воље и да их је сексуално узнемиравао и нападао, а оптужбе су изнеле у недељама након што су амерички медији објавили снимак из 2005. године у којем се чују Трампови непристојни коментари о женама.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала