Говорио против НАТО-a и ЕУ, прете му масони и ХДЗ (видео)

© FB/Ivan PernarИван Пернар
Иван Пернар - Sputnik Србија
Пратите нас
Посланик Живог зида у Хрватском сабору Иван Пернар који је говорио против хрватског чланства у ЕУ и НАТО-у истиче да добија претње и да није пожељан на Јавном сервису.
Иван Пернар - Sputnik Србија
ЕКСКЛУЗИВНО Хрватски посланик: НАТО као Хитлерова Немачка

У Интервјуу за хрватски портал „Индекс“, Пернар каже да претње није пријавио полицији, као и да му је ХДЗ нудио новац, те да им је у Живом зиду запрећено да ће бити осуђени без суда.

„Нису они мени директно запретили, претио ми је представник Слободних зидара кад сам био у Чешкој пре пет година. Моја борба је почела пре пет година. Рекао ми је: ’Ми имамо власт и дајемо је коме хоћемо. Имамо и медије. Ако си уз нас, даћемо ти новац и простор‘“, навео је Пернар.

Објашњава да човек који му је претио није јавна особа, те да не зна ко је то био.

„То звучи као теорија завере. Међутим, кад би ушли у полусвет политике… Рецимо, након избора мене су приказивали као највећег криминалца. Покушали су мене и Синчића да макну из Живог зида, овај злочиначки састав предвођен ХДЗ је то покушао. ХДЗ стоји иза овога с Рунтићем, они контролишу и државну телевизију“, казао је Пернар.

Незаинтересованост ХРТ за његове ставове Пернар тумачи тако што каже да се не дозвољава истини да изађе на видело. 

Иван Пернар - Sputnik Србија
Хит на интернету: Хрватски посланик оштро напао САД, НАТО и ЕУ (видео)

„Мени су хадезеовци рекли да постоје три методе. Или ће те покушати поткупити, уценити, или убити. Прва два су покушали. Слободни зидари су ми нудили новац под условом да не говорим о протоку новца. ХДЗ је покушао да ме поткупи. Рекли су да ће нас осудити без суда“, казао је Пернар.

Он је ХДЗ оптужио да одлучује о томе ко ће гостовати на Јавном сервису ХРТ, те да у хрватским странкама лобирају страни интереси с циљем да подржавају америчку пропаганду.

У Хрватској, каже, страни интереси лобирају у овдашњим странкама да подржавају америчку пропаганду.

„Оно што се нама сервира као чињеница је Си-Ен-Енова пропаганда“, рекао је Пернар.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала