Планирали да спасу људске душе уништењем система ХААРП на Аљасци

© Wikipedia / Michael Kleiman, US Air ForceИстраживачки пројекат HAARP
Истраживачки пројекат HAARP - Sputnik Србија
Пратите нас
Америчка полиција је ухапсила два човека која су планирала да минирају систем ХААРП на Аљасци како би „ослободили људске душе“. Пројекат за истраживање јоносфере ратног ваздухопловства САД више пута је био тема различитих теорија завере, између осталог, као климатско оружје које може да утиче на ум и психу људи на читавој планети.
Сајбер простор илустрација - Sputnik Србија
Спутњик на локацији српског Харпа — реагује само на Хрвате

Две особе су ухапшене у округу Кофи у америчкој држави Џорџији, преноси лист „Аљаска диспеч њуз“. Приликом претреса њиховог места боравка откривен је цео арсенал ватреног оружја, укључујући пушку AР-15, пиштоље „глок“, снајпере „ремингтон“ и велику количину муниције.

План о тој акцији шериф и његови помоћници су открили за време истраге о трговини наркотицима. Нарко-бизнис је финансирао план осумњичених за напад на научно-истраживачки центар на Аљасци. Један од детектива који је водио случај саопштио је на испитивању да су оба преступника говорила да им је „Господ наредио“ да униште машину која држи душе заплењене.

„Они су планирали да отму једног од научника, чије возило и пропусницу би искористили за улазак на територију пројекта“, додао је детектив.

Мармијан Грајмс, представница Аљаског универзитета „Фејрбенкса“, коме је Ратно ваздухопловство 2015. године предало руковођење пројектом, рекла је да су и раније претили да ће уништити ХААРП, али да још нико није овако далеко дошао.

Осумњичени су оптужени за незаконито држање и промет наркотика и оружја.

 

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала