Малагурски: Хилари може да победи само у Амбасади САД у Београду

© Sputnik / Радоје ПантовићБорис Малагурски
Борис Малагурски - Sputnik Србија
Пратите нас
Ниједан медиј, осим Спутњика, није се усудио да тражи моје коментаре о предизборној кампањи у Америци, иако се опет испоставило да су моје анализе тачније од свих оних које су давали дебело плаћени домаћи и светски „аналитичари“ и „стручњаци“, каже режисер и новинар Борис Малагурски.

„Доналд Трамп је следећи председник САД. Као што сам и јавно прогнозирао пре 7 дана. А ко је победио у Београду? ’Изборну ноћ‘ је у Краун плази хотелу организовала Амбасада САД, на којој су званице симболично ’гласале‘ за председника САД. У Београду је ’победила‘ Хилари Клинтон.

Ето где једино може да победи. Предвидео сам да ће Британија да изгласа да напусти ЕУ на референдуму, скоро сви су ми говорили да ‘немам појма‘.

Недавно сам предвидео и победу Трампа, а готово сви стручњаци су говорили да Клинтонова добија изборе. Ниједан медиј, осим Спутњика, није се усудио да тражи моје коментаре на предизборну кампању, иако се опет испоставило да су моје анализе тачније од свих оних од дебело плаћених ’аналитичара‘ и ’стручњака‘, домаћих и светских“, написао је између осталог на свом фејсбук профилу режисер и новинар Борис Малагурски. 

 

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала