Меланија неће још у Белу кућу због сина

© REUTERS / Rick WilkingПрва жена САД Меланија Трамп
Прва жена САД Меланија Трамп - Sputnik Србија
Пратите нас
Меланија и Барон Трамп, супруга и син новоизабраног председника САД Доналда Трампа, вероватно ће након Трампове инаугурације и пресељења у Белу кућу остати у Њујорку, наговестио је данас тим новоизабраног америчког председника.

Трампови су опрезни са пребацивањем десетогодишњег сина у другу школу усред школске године, због чега ће највероватније Меланија и Барон остати у Њујорку до краја школске године, преноси АФП.

Меланија и Доналд Трамп - Sputnik Србија
Упознајте Меланију: Прва дама уноси новитете у Белу кућу

У медијима се данас појавила и вест да је будућа прва дама САД Меланија Трамп променила своју биографију, у којој сада наводи да је „прекинула студије“ како би се посветила манекенској каријери.

Како преноси „Хафингтон пост“, нова биографија објављена је на интернет сајту Доналда Трампа под насловом „Упознајте будућу прву даму“.

Диплома Меланије Трамп из дизајна и архитектуре први пут је доведена у питање након њеног говора на Републиканској националној конвенцији у јулу када је плагирала говор Мишел Обаме.

Тада су се појавили сведоци који су тврдили да је напустила студије у Љубљани како би се посветила каријери модела.

Неколико дана након тога угашен је цео сајт www.MelaniaTrump.com, а она је казала да је то учињено јер „не одражава њене тренутне пословне и професионалне интересе“.

 

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала