Николић има много посла, нема времена за изборну кампању

© SputnikПредседник Србије Томислав Николић уписује се у књигу почасних гостију у Руској националној библиотеци у Санкт Петербургу
Председник Србије Томислав Николић уписује се у књигу почасних гостију у Руској националној библиотеци у Санкт Петербургу - Sputnik Србија
Пратите нас
Председник Србије Томислав Николић изјавио је вечерас да ће радити као председник до краја мандата и да није фер према бирачима да се сада изјашњава о кандидатури за председничке изборе.
Председник Србије Томислав Николић  посети УАЕ - Sputnik Србија
Николић: Србија ће дуго сарађивати са Емиратима

„Преда мном је још пет месеци мандата, ако бих почео да радим оно што раде они који немају шта да раде, посветио бих сву пажњу и енергију кандидатури и кампањи, а то није фер према бирачима и председничкој функцији, и мислим да бих је запоставио. Радићу као председник Републике до последњег дана, а онда ће избори одлучити“, рекао је Николић за РТС.

Коментаришући наводе београдских медија о одржавању избора у првој недељи априла, Николић је рекао да о председничким изборима нема спекулација и да би они по закону морали да се заврше до краја априла.

То значи да би председничке изборе требало расписати негде крајем фебруара или почетком марта, рекао је Николић.

„Председника никад не треба питати да ли ће поново да се кандидује зато што се преда мном налази још пет месеци мандата“, закључио је Николић.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала