Зашто Трамп користи Твитер

© REUTERS / Carlos BarriaДоналд Трамп
Доналд Трамп - Sputnik Србија
Пратите нас
Новоизабрани председник САД Доналд Трамп изјавио је да не воли да објављује коментаре на свом твитер налогу, међутим, за њега је то једини начин да се заштитити од непоштених медија.
Изабрани председник САД Доналд Трамп - Sputnik Србија
Трамп љут: Анкета о (не)популарности намештена

„Не волим да твитујем. Постоје друге ствари које бих могао да урадим. Али суочавам се са веома непоштеним медијима. То је мој једини начин отпора“, рекао је Трамп у интервјуу за телевизију „Фокс њуз“.

„Када ме људи представљају у лажном светлу, барем имам средство да кажем да је та изјава лажна. Да је штампа искрена, иако то није, уопште не бих користио твитер, за тим не би било потребе“, истакао је Трамп. Он је навео да до сада има већ скоро 50 милиона пратилаца на друштвеним мрежама, укључујући Фејсбук и Инстаграм.

Председник САД Доналд Трамп - Sputnik Србија
Трамп: Си-Ен-Ен објављује лажи

Трампов налог на Твитеру тренутно има око 20 милиона пратилаца.

У последње време најдебљи крај за „неискреност“ извукла је телевизија Си-Ен-Ен, која је прва јавила да Русија наводно има компромитујући материјал о новоизабраном америчком председнику. Прошле недеље на својој првој великој конференцији за новинаре Трамп није дозволио репортеру те телевизије да постави питање, назвавши Си-Ен-Ен „лажним вестима“. Трамп је, такође, обећао да ће позвати на одговорност сајт „Базфид“ због објављивања анонимног извештаја о „компромитујућем материјалу“.

 

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала