Корисници друштвених мрежа одушевљени одећом Меланије и Иванке Трамп

© AP Photo / Pablo Martinez MonsivaisПредседник САД Доналд Трамп са супругом Меланијом током церемоније инаугурације у Вашингтону
Председник САД Доналд Трамп са супругом Меланијом током церемоније инаугурације у Вашингтону - Sputnik Србија
Пратите нас
Корисници друштвених мрежа оценили су одећу прве даме Меланије Трамп и кћерке америчког председника Иванке Трамп на церемонији у част ступања на дужност Доналда Трампа.

Уочи церемоније инаугурације Меланија се појавила у светло плавом оделу са уском сукњом америчког дизајнера Ралфа Лорена, а на бал је дошла у млечно-белој хаљини француског дизајнера Ерва Пјера, бившег креативног директора куће „Каролина Херера“.

Иванка Трамп изабрала је за бал хаљину боје коже са златним шљокицама и широком сукњом коју су новинари назвали „хаљином за принцезу“.

Многи корисници друштвених мрежа одушевљени су изгледима супруге и кћерке Доналда Трампа и изјавили да је Меланија најлепша и најстилизованија прва дама у америчкој историји.

„Костим који је носила прва дама Меланија Трамп је изузетан и отмен“, рекла је Ангела Волин.

​„Меланија Трамп савршено изгледа на балу. Свиђа ми се фризура, хаљину, све“, рекла је Ким.

​„Меланија Трамп је једна од најлепших првих дама коју сам икада видела. Иванка изгледа као Пепељуга на балу. То је права хаљина!“, коментарисале су Аманда и Алејна.

​Неки су исмејали дизајнере који су раније одбили да обуку Меланију за церемонију у Вашингтону. Корисници сматрају да представницима модне индустрије сада остаје само да гризу нокте.

„Драги идиоти који сте одбили да облачите Меланију, сада можете да жалите због тога 1.460 дана. Она изгледа жестоко“, написала је Рози.

​„Хвала Ралфу Лорену што није подлегао општој глупости: ’Нећу да облачим Меланију“. Овај костим је постигао успех“, написала је корисница са Флориде.

​„Меланија је сјајна без муке. Дизајнери који су одбили да је обуку су много изгубили. Тим горе по њих“, рекла је Лиз.

​Међутим, није се свима свидела Меланијина одећа. Неки сматрају да је она идеју костима на инаугурацији украла од Џеки Кенеди, супруге бившег америчког председника Џона Ф. Кенедија.

„Меланија Трамп је плагирала Џеки Кенеди. Нема ништа оригинално у тим људима“, наводи Џозеф Г.

​Кориснике је инспирисала и Иванкина одећа. Неки су сматрали да је њена хаљина на балу била много лепше од Меланијине. Било је и оних којима се костим председникове супруге никако није свидео.

„Меланија је била најбоље обучена током инаугурације, али је Иванка дефинитивно најбоље обучена за вечерње свечаности“, написао је један корисник.

​„Мислим да је Иванка у хаљини Каролина Херера засенила Меланију у одећи Ерва Пјера“, написала је Данијела Ескудеро.

​ 

​Неки корисници у коментарима нису могли да мимоиђу политику и сећање на бившу прву даму Мишел Обаму.

„Сећате ли се када су конзервативци хистерично вриштали да је Мишел дошла у хаљини без рукава? Зашто се виде Меланијина рамена?“, пита Ј.Ј.

​„Не свиђа ми се данашња Меланијина хаљина, али је мало боља од Мишелине хаљине из 2008. године од комадића тоалетног папира“, коментарисала је једна корисница.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала