Кућу Адолфа Хитлера редовно обилази његов двојник

© Фото : Youtube/Moviepilot TrailerСцена из серије "ER IST WIEDER DA"
Сцена из серије ER IST WIEDER DA - Sputnik Србија
Пратите нас
Аустријске власти проверавају наводе да је око куће Адолфа Хитлера виђен непознати мушкарац, двојник нацистичког злочинца, који има и његове препознатљиве бркове, фризуру и одећу.
Немачка разматра да за свог кандидата за Оскара за најбољи страни филм кандидује сатирична комедија о Адолфу Хитлеру - Sputnik Србија
Адолф Хитлер „кидише“ на Оскара или Хитлер по други пут међу Немцима (видео)

„Тог господина често виђам у Браунау и питам се да ли је то случајно“, преноси локални лист пост на Фејсбуку који је поставио један мештанин заједно са фотографијом човека који подсећа на Хитлера.

Нацистички диктатор рођен је 1889. у месту Браунау ам Ин које је тада било део Аустро-угарске монархије. Истражитељи су потврдили наводе листа.

Човек, стар између 25 и 30 година, последњи је пут виђен у локалној књижари где је листао часописе о Другом светском рату и представио се као Харалд Хитлер.

Најмање једном фотографисан је испред Хитлерове родне куће.

Аустријски парламент донео је у децембру прошле године одлуку да се купи троспратна Хитлерова кућа коју влада изнајмљује од 1972. како би контролисала како се користи, преноси хрватски портал „Индекс“.

Величање Хитлера казнено је дело у Аустрији коју је нацистичка Немачка припојила 1938. године.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала