Црвена звезда и Зенит: Сарадња на свим пољима

© Sputnik / Михаил Кирејев / Уђи у базу фотографијаТренинг фудбалског клуба "Зенит"
Тренинг фудбалског клуба Зенит - Sputnik Србија
Пратите нас
Фудбалски клубови Црвена звезда и Зенит из Санк Петербурга потписали су данас уговор о сарадњи у свим аспектима припреме, организације и одржавања такмичења, укључујући спортска, комерцијална, техничка и правна питања, као и размену знања и искустава на пољу развоја капацитета за тренинг и усавршавања професионалних фудбалера и омладинаца.

Уговор су потписали председник Црвене звезде Светозар Мијаиловић и први човек Зенита Александар Дјуков, који је уједно и директор компаније „Гаспром њефт“, генералног спонзора оба клуба.

Два клуба су се договорила и о заједничком наступу приликом сарадње са фудбалским школама, академијама и представницима фудбалера, као и при решавању питања повезаних са трансферима играча.

Како се наводи на сајту српског шампиона, ради што успешнијег спровођења овог споразума, Црвена звезда и Зенит организоваће заједничке састанке и консултације на свим нивоима, а биће формиране и заједничке радне групе и комисије чији ће задатак бити припрема и потписивање даљих споразума и уговора два клуба.

Такође, предвиђено је и организовање пријатељских утакмица, као и хуманитарних турнира.

 

Извор: Танјуг

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала