Јеремић: Ништа не може спречити други круг

© Tanjug / Јарослав ПапВук Јеремић
Вук Јеремић - Sputnik Србија
Пратите нас
Председнички кандидат Вук Јеремић поручио је вечерас у Новом Саду да „нема те изборне математике, нити крађе која може спречити други круг“ и да су представници власти због тога уплашени, јер знају да у другом кругу „излазе на суд народа“.

Јеремић је на завршној предизборној конвенцији у Малој сали СПЕНС-а рекао да ће као председник Србије свом снагом подржати нашу пољопривреду и наше паоре.

У Србији, каже, не могу бити најмање субвенције и откупне цене пољопривредних производа у региону.

Вук Јеремић - Sputnik Србија
Јеремић: Исправити неправду према ратним ветеранима

„Паорима ћемо скинути те окове са ногу, а када то урадимо, све своје контакте у свету — а немам их мало — употребићу да све што се произведе у нашој земљи може да се прода и то за пристојне новце“, рекао је Јеремић и додао да док он буде председник неће бити продаје земље странцима.

Вук Јеремћ је рекао да у Србији не постоји град у коме се његовим житељима пре може обратити са даме и господо, него што је то Нови Сад — Српска Атина.

Јеремић: Неће нас уплашити    

Јеремић је раније данас изјавио је да не види разлоге због којих су двојица непознатих мушкараца претукла активисту организације „Други круг“.

Како каже, то је могло да се догоди само због његовог свакодневног учешћа на протестима испред дневног листа „Информер“.

На скупу испред просторија редакције листа „Информер“ у Београду, Јеремић је рекао да претучени младић није био експониран нигде осим у организацији „Други круг“, са чијим члановима је долазио испред „Информера“.

Наташа Јеремић: Сузе су ОК (видео)

Он је рекао да се, упркос бројним претњама у кампањи, надао да неће доћи до употребе силе према неистомишљеницима, али је додао да је то, по свему судећи, немогуће у земљи у којој се насиље пројектује са самог врха државе.

„Ако овој несрећи на станемо на пут, можемо се надати нечем много горем у будућности. Ово је порука, пре свега Александру Вучићу, али и свима осталима који су део овога што нам се данас у Србији дешава, да нас неће уплашити и да су му одбројани не само дани, него и сати на власти. Овакву врсту злостављања Србија и њен народ никада нису трпели и увек су умели да казне и то ће учинити и овај пут“, рекао је Јеремић.

Јеремић је казао да је напад на активисту „Другог круга“ порука осталим младим људима да се не супротстављају лошим појавама и да је у Србији дозвољено чак и такво понашање према неистомишљеницима.

Како је раније објавио Јеремићев тим, активиста организације „Други круг“ Марко М. који је претходних дана учествовао у протестима испред „Информера“, претучен је испред свог стана на Звездари.

Марко М. је пред просторије „Информера“ дошао с видним повредама на лицу, односно с подливима на челу, испод ока и на носу.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала