Радуловића напао члан бирачког одбора (видео)

© Tanjug / Тања ВаличКандидат ДЈБ Саша Радуловић вербално нападнут на бирачком месту.
Кандидат ДЈБ Саша Радуловић вербално нападнут на бирачком месту. - Sputnik Србија
Пратите нас
У тренутку када је Радуловић стао пред новинаре да дâ изјаву, један члан бирачког одбора „добацио“ је новинарима да не би требало да узимају изјаву од човека који је лопов и којег треба да буде срамота што се као такав кандидовао за председника Србије.
Прелиминарни резултати Ипсоса - Sputnik Србија
Како је Србија изабрала новог председника

Кандидат за председник Саша Радуловић гласао је на бирачком месту 40 у вртићу „Церак“, а његов излазак на биралиште обележио је инцидент.

Наиме, у тренутку када је Радуловић стао пред новинаре да дâ изјаву, један члан бирачког одбора „добацио“ је новинарима да не би требало да узимају изјаву од човека који је лопов и којег треба да буде срамота што се као такав кандидовао за председника Србије.

​Радуловић је од тог члана одбора затражио да се представи, узвратио да њега треба да буде срамота због понашања, а овај му је узвратио са: „Барабо“, док је Радуловић тражио да се позове полиција…

Уследила је галама, умешао се и један грађанин да смири ситуацију, а након краћег вербалног сукоба члана одбора и Радуловића ситуација се смирила и лидер „Доста је било“ се обратио медијима као да се ништа није десило, не осврћући се на инцидент.    

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала