Код радикала по обичају добра клопа (видео)

© Tanjug / DIMITRIJE GOLLУ штабу Радикалне странке се служи печење.
У штабу Радикалне странке се служи печење. - Sputnik Србија
Пратите нас
Шефица изборног штаба СРС Вјерица Радета изјавила је данас да је на основу приспелих резултата са терена у СРС "очигледно" да је Александар Вучић победио у првом изборном кругу и да радикали нису задовољни резултатом који је постигао њихов кандидат.

"Ми ћемо у наредним данима размотрити узроке и последице тих изборних резултата, немамо прецизније податке о процентима, то пратимо и пратимо и даље, али једноставно, нисмо у стању да то радимо брзином којом то раде агенције по стратумима. На основу и тих приспелих резултата очигледно је да је Вучић освојио више од 50 одсто и да је победио у првом кругу", рекла је Радета новинарима.

Она је додала да је то "прво и последње" обраћање радикала вечерас, као и да се Војислав Шешељ неће обратити вечерас, оцењујући да је то нормално" и да се увек у СРС-у новинарима обраћао шеф изборног штаба

Како сазнајемо, функционери странке су од раног јутра у седишту странке у згради Магистрата у Земуну, а већина њих, бар они који су се придржавали ускршњег поста, јутрос су се пре изласка на биралишта причестили.

Трпеза у СРС сад већ традиционално није ни овога пута оманула, а сви са нестрпљењем очекују 20 часова када ће бити и завршена избора тишина.

Око пола осам у седиште странке стигао је и Војислав Шешељ.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала