Јанковић: Сачекаћемо праве резултате

Пратите нас
Председнички кандидат Саша Јанковић изјавио је да је данас био „велики и значајан дан“ и истакао да проглашава победу пристојних, финих људи, правила, принципа и вредности за које се он уз свој тим борио од првог дана.
Нови председник Србије Александар Вучић - Sputnik Србија
Победа чиста као суза, влада за два месеца (видео)

„Проглашавам победу Србије која више није иста. Други су на преурањени начин проглашавали изборну победу. Такво проглашење је у складу са начином на који су водили кампању. Нити нам је таква изборна кампања, нити нам је таква Србија, нити нам је таква победа била циљ. Нама је циљ оно што смо радили и оно што ћемо радити“, навео је Јанковић.

Додао је и да ће сачекати праве изборне резултате у условима фер државе, фер кампање, фер медија, као и да би у том приликом био први који би честитао.

„Овом приликом честитам онима који су у оваквим условима поштено, фер и људски учествовали у овој изборној трци. Грађанима се заиста обавезујем, све ово је почетак, завршићемо на прави и најбољи начин. Хвала свим сарадницима. Хвала и противницима што су нас учврстили у уверењу и видимо се већ од сутра. Наш циљ је достојанствени грађанин Србије, институције које раде свој посао, Србија са осмесима свих нас. Хвала вам, драги људи“, закључио је Јанковић.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала