Симоњанова: Чак и ја мање бринем о РТ и Спутњику од америчких сенатора

© Sputnik / Алексей Куденко / Уђи у базу фотографијаГлавна и одговорна уредница РТ и агенције „Спутњик“ Маргарита Симоњан
Главна и одговорна уредница РТ и агенције „Спутњик“ Маргарита Симоњан - Sputnik Србија
Пратите нас
Главна уредница РТ и Спутњика Маргарита Симоњан изјавила је да чак и она мање брине о тим медијима него што то чине амерички сенатори.

Тим речима је Симоњанова прокоментарисала ситуацију око саслушања у америчком Сенату када је сенаторка Џин Шахин представила фотографију на којој је главна уредница РТ и Спутњика усликана заједно са руским председником Владимиром Путином.

© Sputnik / Сергей Гунеев / Уђи у базу фотографијаПредседник Русије Владимир Путин са главном уредницом телевизијског канала РТ Маргаритом Симоњан
Председник Русије Владимир Путин са главном уредницом телевизијског канала РТ Маргаритом Симоњан - Sputnik Србија
Председник Русије Владимир Путин са главном уредницом телевизијског канала РТ Маргаритом Симоњан

„Шефе, све је пукло. Свуда је РТ. Чак и ја мање бринем о РТ и Спутњику него амерички сенатори“, рекла је она.

Претходно је саопштено да Шахинова тврди да је фотографија узета из тајног извештаја САД, иако је она јавности позната и од раније, будући да је направљена приликом прославе десетогодишњице од оснивања телевизије РТ.

Ситуацију са фотографијом је прокоментарисала и званична представница руског Министарства иностраних послова Марија Захарова рекавши да је Шахинова и раније говорила сличне глупости.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала