Новинару прво отказ, па уклањање имена из емисије

© AP Photo / Mary AltafferЧовек пролази поред седишта компаније Њуз на којој су налепљени постери са ликом бившег новинара телевизије Фокс Њуз Била О'Рајлија
Човек пролази поред седишта компаније Њуз на којој су налепљени постери са ликом бившег новинара телевизије Фокс Њуз Била О'Рајлија - Sputnik Србија
Пратите нас
Телевизија „Фокс њуз“ је, након што је отпустила новинара Била О'Рајлија који је увредио председника Русије Владимира Путина и који је оптужен за сексуално узнемиравање жена, уклонила његово име са имена емисије коју је водио.
Новинар Бил О Рајли - Sputnik Србија
Отпуштен амерички новинар који је увредио Путина

Како преноси „Хил“, шоу који је водио овај новинар се раније дуго времена називао „О'Рајлијев фактор“, а у среду 19. априла је емитована под називом „Фактор“.

Нова водитељка завршила је емисију говорећи о О'Рајлију и навела да је то „крај једне ере“. Она му је, такође, у име компаније пожелела све најбоље.

Раније је објављено да је новинар Бил О'Рајли, који председника Русије Владимира Путина назвао убицом током разговора са америчким председником Доналдом Трампом, отпуштен са телевизије „Фокс њуз“.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала