Љубила ауто 50 сати, па га добила бесплатно (видео)

© YT/FOX 10 PhoenixТакмичење
Такмичење - Sputnik Србија
Пратите нас
Дилејни Џајасурија, тридесетогодишња жена из Тексаса, победила је на такмичењу које је организовала КИА и освојила нову „оптиму ел-икс“ након што је љубила аутомобил чак 50 сати.

Такмичење је почело у понедељак ујутро, а на њему је учествовало двадесеторо људи који су прислонили своје усне на нове аутомобиле.

Правила су врло једноставна: победник је онај ко након 50 сати и даље буде љубио лименог љубимца. У случају да више такмичара догура до 50. сата, победник се бира извлачењем.

Такмичари су сваких сат времена добијали паузу од десет минута да оду у ве-це или попију воде.

До понедељка увече, пет такмичара је већ било одустало, пошто нису континуирано љубили ауто. У уторак се број учесника смањио на 11.

„Добијам пликове по уснама“, рекла је једна 21-годишњакиња.

„Мени је нос јако црвен“, рекла је друга такмичарка.

Такмичари су проналазили разне начине да себи прекрате време. Неки су чачкали мобилне телефоне, неки су слушали музику, а неки су се наслонили на ауто и затворили очи.

У 9 ујутру у среду истекло је 50 сати и остало је седам такмичара.

Према правилима, победник се бирао извлачењем. Дилејни је била срећница која је освојила нови КИА аутомобил, а остали су добили улазнице за концерт као утешну награду. Слична такмичења одржавају се и у Кини, још од 2007. године.

 

Извор: Индекс

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала