Мистерија смрти најпознатије плавуше

© AP PhotoМерилин Монро
Мерилин Монро - Sputnik Србија
Пратите нас
Организатор сахране, који је помогао да се припреми тело Мерилин Монро за погреб, открио је стравичне детаље о стању њеног тела након што је пронађена мртва.

Алан Абот и Рон Хаст водили су једну од најпознатијих погребних агенција у Америци шездесетих година прошлог века.

У својој књизи „Да простиш мртвачка кола“ (Pardon My Hearse) Абот је описао како је изгледало тело легендарне глумице и наводи да је најпознатија плавуша на свету била готово непрепознатљива у тренутку кад ју је угледао мртву.

„Било је тешко поверовати да је то славна лепотица Мерлин Монро. Изгледала је као просечна старија жена која се није превише бринула о свом телу. Очигледно је да су околности у којима је преминула погоршале њен изглед. Кад неко умре, гравитација доводи до тога да се крв таложи на најнижој тачки тела. У њеном случају, с обзиром да је умрла лицем према доле, љубичасте мрље од крви остале су на лицу, а врат јој је јако натекао. Коса јој је била коврџава и кратка", написао је Абот.

Навео је и да неко време није фарбала косу пошто су се јасно назирале смеђе израслине.

„Ноге јој нису биле обријане, биле су обрасле длакама, а усне су јој биле јако испуцале. Нокти на ногама и рукама су јој били запуштени“, сведочи последња особа која је видела тело славне глумице.

Део Аботовог посла био је да окупа и обуче глумичино тело пред сахрану. Абот је открио да су међу њеним стварима пронашли и лажне груди које су одлучили да не користе у припреми тела Мерилин Монро за сахрану.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала