Нудила се бесплатно: Како је Украјина одбила Лејди Гагу

© AP Photo / Chris KeaneПевачица Леди Гага
Певачица Леди Гага - Sputnik Србија
Пратите нас
Иако је светски позната певачица Леди Гага желела да бесплатно буде хедлајнер на недавно одржаној „Евровизији“ у Кијеву, власти Украјине одлучили су се да највећа звезда ипак буде тамошња певачица Руслана, потврдио је извршни продуцент „Евросонга“ Олег Бондарчук.

„Не, не сањате, изабрали су да хедлајнер буде Руслана, а одбили су Леди Гагу“, написао је он на својој страници на Фејсбуку.

Евровизија у Кијеву - Sputnik Србија
Нацистички поздрав на Евровизији: „Слава Украјини“ (видео)

Он је такође рекао да је позната глумица Мила Јововић изразила жељу да за прилично скроман хонорар буде водитељка такмичења, али, како тврди Бондарчук, та понуда је била одбијена вероватно из сличног разлога као и са Леди Гагом.

„Срамота. Мафија. Кланови. Овај шоу је намењен Европи, а Леди Гага је светски позната звезда. То је статус. То је цивилизација. То је Украјина као део светске културе, а ми смо представили боршч са павлаком“, рекао је он.

Овогодишње такмичење за песму „Евровизије“ обележили су бројни скандали, а поред нацистичког поздрава „Слава Украјини“, који је изговорила водитељка током објављивања резултата гласања литванског жирија, један блогер је скинуо панталоне и показао голу задњицу приликом наступа прошлогодишње победнице Џамале.

Такмичење за песму „Евровизије“ одржано је у Кијеву, а победник овогодишњег такмичења је представника Португалије Салвадор Собрал.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала