Шта је експлодирало ноћас на Новом Београду? (видео)

© твитер/скриншотЕксплозија, Нови Београд
Експлозија, Нови Београд - Sputnik Србија
Пратите нас
Снажна детонација која је одјекнула Новим Београдом у суботу око 22:40 узнемирила је грађане. МУП је саопштио да у експлозији није било повређених.
Интервентна полиција у Београду - Sputnik Србија
Снажна експлозија на Новом Београду, чула се у целом граду

Из Министарства унутрашњих послова саопштено је да у експлозији није било повређених, да је увиђај у току, као и да ће узроци експлозије бити накнадно утврђени.

Полиција је обавестила ватрогасне екипе, које су сместа дошле на место догађаја, а контрадиверзионе екипе Министарства унутрашњих послова истраживале су до дубоко у ноћ шта је експлозију изазвало, пишу „Вечерње новости“.

Засад је познато да се експлозија догодила у објекту на адреси Булевар Михајла Пупина 8. Према информацијама са лица места, експлозија се догодила иза „Ју бизнис центра“, у близини паркинга, техничког прегледа и сервиса и тепих-центра. 

​Како Н1 незванично сазнаје, претпоставља се да је на један ауто-центар бачена експлозивна направа. 

И „Новости“ пишу да се сумња се да је експлозив подметнут. Тај лист наводи и да се, према првим, незваничним информацијама, експлозија десила у складишту аутомобилског уља Ауто-центра „Опортунитет“.

Званичне потврде ових информација засад нема.

Како су станари оближњих зграда рекли за Б92, од силине детонације су се затресли прозори, а удар се осетио све до Бранковог моста. 

Грађани су на друштвеним мрежама навели да се експлозија чула и у другим деловима града, а многи наводе да их је детонација подсетила на НАТО бомбардовање 1999. године.  

Извор: Б 92 

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала