Теле са људском главом шокирало свет (видео)

© YT/Science & TechnologyТеле с људском главом
Теле с људском главом - Sputnik Србија
Пратите нас
На интернету се појавио шокантни видео-снимак који приказује леш телета рођеног с главом која више личи на људску него на крављу.

Теле је угинуло неколико сати након што је дошло на свет у једном прихватилишту за животиње у Музафарнагару на северу Индије. Чим се вест о необичном телету проширила, локални сељани окупили су се у прихватилишту, како би добили благослов од „чудесног створења“, за које су веровали да је инкарнација бога Вишнуа.

Видео снимљен том приликом приказује људе који се клањају пред угинулим телетом, које је стављено под стаклено звоно. Сада планирају и да му изграде храм, јер верују да је управо оно „Гокаран“, једна од 24 инкарнације бога Вишнуа. 

„Бог се родио из тела краве. Дошли смо да узмемо његов благослов“, рекао је један од више хиљада људи који су се поклонили телету, док је менаџер прихватилишта за животиње изјавио да је реч о „чуду“.

Теле, чија је мајка спасена из кланице пре шест месеци, биће кремирано.

Ветеринари, међутим, сматрају да теле није никакво божанство.

„Ово је случај анатомске аномалије“, каже др Аџај Дешмук.

„Неке генетске мутације доводе до вишеструких структуралних деформитета. Изглед овог телета се може објаснити само науком, никако сујеверјем“, сматра он.  

Извор: Дејли мејл  

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала