Антићу позлило, Шешељ се бунио, Брнабићева излаже експозе

© Tanjug / SAVA RADOVANOVICСкупштина Србије
Скупштина Србије - Sputnik Србија
Пратите нас
Седнице Скупштине Србије није почела на време јер је једном кандидату за министра позлило, а шеф посланичке групе СРС-а Војислав Шешељ рекао је да је Маја Гојковић требало да обести посланике да седница оправдано касни јер је позлило министру Александру Антићу, а не да то држи у тајности.

„Не радим у жутој штампи, нисам хтела да правим сензацију“, рекла је Гојковић.

Она је о томе обавестила посланике после негодовања Немање Шаровића из СРС због кашњења.

Бирају ли стране силе владу или Србија више није „банана“

Шаровић је рекао, јављајући се по повреди Пословника, да нема оправдања за кашњење, посебно седнице на којој ће бити изабрана влада.

Гојковић је на то рекла да је једном од кандидата за министра позлило.

„Бавила сам се тим питањем, а не вашим опсервацијама о томе шта би требало да урадим или не“, каже Гојковић.

Председница парламента је најавила да ће након представљања експозеа мандатарке одредити дужу паузу, како би се посланици упознали са експозеом.

Брнабићева: Част је служити Србији, настављам на добрим темељима

Част је служити Србији како би се она мењала на боље, рекла је данас мандатарка Ана Брнабић на почетку експозеа пред посланицима Народне Скупштине и истакла да њена влада наставља посао на одличним темељима које јој је оставила влада Александра Вучића.

„Важно је да се усагласимо око приритета и направимо друштвени договор око тога ста заједно моземо и морамо да постигнемо да бисмо у Србију увели у ред успешних држава“, истакла је Брнабићева.

Време које је пред нама показаће колико смо као друштво и појединци храбри да заједно померимо границе и закорачимо у будућност свих нас.

„У политику сам ушла из привреде, а из љубави према Србији. Вратила сам се из најбоље зеље да урадим несто за своју земљу. Част је служити Србији, како би се она мењала на боље“ рекла је Брнабићева и добила први аплауз посланика.     

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала