Конкурс „Андреј Стењин“: Финалисти у категорији „Портрет. Херој нашег времена“

Пратите нас
Комисија Међународног фото-конкурса „Андреј Стењин“ објавила је фотографијe које су у категорији „Портрет. Херој нашег времена“ ушле у ужи избор.

Организатор конкурса је информативна агенција „Русија севодња“ под покровитељством Комисије Руске Федерације за Унеско.

Међународни фото-конкурс „Андреј Стењин“ је годишњи конкурс за младе фото-репортере од 18 до 33 године. То је једина руска платформа за откривање нових фото-репортера, којима се омогућава да стекну име на светској сцени фото-новинарства. 
Прошле године на конкурсу је учествовало око 6.000 младих фото-репортера из 71 земље са пет континената. За најбољу фотографију можете да гласате на званичној веб-страници такмичења. Победник ће бити проглашен 7. августа 2017. године.     

© Фото : Valentine Egorshin| Stenincontest„Лице из прошлости“ – фотографија Валентина Јегоршина из Русије. Митинг комунистичке партије поводом 99. годишњице Октобарске револуције.
„Лице из прошлости“ – фотографија Валентина Јегоршина из Русије. Митинг комунистичке партије поводом 99. годишњице Октобарске револуције. - Sputnik Србија
1/10
„Лице из прошлости“ – фотографија Валентина Јегоршина из Русије. Митинг комунистичке партије поводом 99. годишњице Октобарске револуције.
© Фото : Pavel Volkov| Stenincontest„Космички дечак“ – фотографија Павла Волкова из Русије. Дечак Кирил који болује од неизлечиве болести и који машта о космосу.
„Космички дечак“ – фотографија Павла Волкова из Русије. Дечак Кирил који болује од неизлечиве болести и који машта о космосу. - Sputnik Србија
2/10
„Космички дечак“ – фотографија Павла Волкова из Русије. Дечак Кирил који болује од неизлечиве болести и који машта о космосу.
© Фото : Tabyldy Kadyrbekov| Stenincontest„Продавачица шећерне вуне“ – фотографија Табилде Кадирбекова из Киргизије. Жена која продаје шећерну вуну за време мећаве у Бишкеку.
„Продавачица шећерне вуне“ – фотографија Табилде Кадирбекова из Киргизије. Жена која продаје шећерну вуну за време мећаве у Бишкеку. - Sputnik Србија
3/10
„Продавачица шећерне вуне“ – фотографија Табилде Кадирбекова из Киргизије. Жена која продаје шећерну вуну за време мећаве у Бишкеку.
© Фото : Danilo Garcia| Stenincontest„Шта?“ – Фотографија Данила Гарсије ди Меја из Италије. Девојка Амбра која је глува и спрема се за ноћни излазак.
„Шта?“ – Фотографија Данила Гарсије ди Меја из Италије. Девојка Амбра која је глува и спрема се за ноћни излазак. - Sputnik Србија
4/10
„Шта?“ – Фотографија Данила Гарсије ди Меја из Италије. Девојка Амбра која је глува и спрема се за ноћни излазак.
© Фото : Sadegh Souri| Stenincontest„Жртва шверцера“ – фотографија Седеха Сурија из Ирана. Двадесетогодишњи Бехруз који је упуцан за време шверца горива из Ирана у Пакистан.
„Жртва шверцера“ – фотографија Седеха Сурија из Ирана. Двадесетогодишњи Бехруз који је упуцан за време шверца горива из Ирана у Пакистан. - Sputnik Србија
5/10
„Жртва шверцера“ – фотографија Седеха Сурија из Ирана. Двадесетогодишњи Бехруз који је упуцан за време шверца горива из Ирана у Пакистан.
© Фото : Alexei Malgavko| Stenincontest„Пут у школу“ – Рад Алексеја Малгавка из Русије. Ајдар свако јутро мора да весла како би стигао са једне обале реке Иртиш на другу како би стигао на аутобус за школу.
„Пут у школу“ – Рад Алексеја Малгавка из Русије. Ајдар свако јутро мора да весла како би стигао са једне обале реке Иртиш на другу како би стигао на аутобус за школу. - Sputnik Србија
6/10
„Пут у школу“ – Рад Алексеја Малгавка из Русије. Ајдар свако јутро мора да весла како би стигао са једне обале реке Иртиш на другу како би стигао на аутобус за школу.
© Фото : Yiheng Cheng| Stenincontest„Хришћанској деци забрањен улазак у цркву“ – Дечак Кевин.
„Хришћанској деци забрањен улазак у цркву“ – Дечак Кевин. - Sputnik Србија
7/10
„Хришћанској деци забрањен улазак у цркву“ – Дечак Кевин.
© Фото : Md Shahnewaz Khan| Stenincontest„Неми крик“ – рад Шахневаза Хана из Бангладеша. Деца која живе у граду Леху у Индији.
„Неми крик“ – рад Шахневаза Хана из Бангладеша. Деца која живе у граду Леху у Индији. - Sputnik Србија
8/10
„Неми крик“ – рад Шахневаза Хана из Бангладеша. Деца која живе у граду Леху у Индији.
© Фото : Maria Gelman| Stenincontest„Моја си“ – Фотографија Марије Хелман из Русије. Двадесетогодишња Саша - жртва сексуалног насиља.
„Моја си“ – Фотографија Марије Хелман из Русије. Двадесетогодишња Саша - жртва сексуалног насиља. - Sputnik Србија
9/10
„Моја си“ – Фотографија Марије Хелман из Русије. Двадесетогодишња Саша - жртва сексуалног насиља.
© Фото : Miguel Candela| Stenincontest„Свет у тами“ – Фотографија Мигела Кандели из Шпаније. Дечак који продаје балоне крај пута у Бангладешу.
„Свет у тами“ – Фотографија Мигела Кандели из Шпаније. Дечак који продаје балоне крај пута у Бангладешу. - Sputnik Србија
10/10
„Свет у тами“ – Фотографија Мигела Кандели из Шпаније. Дечак који продаје балоне крај пута у Бангладешу.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала