Рускиња јуриша на светски рекорд: Ноге до крајника (фото)

© Фото : Instagram page of Ekaterina LisinaПрема Руској књизи рекорда, Екатарина Лисина је највиша жена у Русији. Висока је 206 центиметара.
Према Руској књизи рекорда, Екатарина Лисина је највиша жена у Русији. Висока је 206 центиметара. - Sputnik Србија
Пратите нас
Екатарина Лисина, бивша професионална кошаркашица из града Пензе, нада се да ће оборити Гинисов рекорд као жена са најдужим ногама на свету.

Тренутна власница рекорда је још једна бивша руска кошаркашка репрезентативка. Светланинин рекорд износи 132 центиметра, а верификован је у Торемолиносу, у Шпанији у јулу 2008. године

© Фото : Instagram page of Ekaterina LisinaДвадесетдеветогодишња Екатарина званично има и најдуже стопало у Русији од 30,5 центиметара и одговара јој број обуће 47.
Двадесетдеветогодишња Екатарина званично има и најдуже стопало у Русији од 30,5 центиметара и одговара јој број обуће 47. - Sputnik Србија
Двадесетдеветогодишња Екатарина званично има и најдуже стопало у Русији од 30,5 центиметара и одговара јој број обуће 47.
© Фото : Instagram page of Ekaterina LisinaЕкатарина покушава да обори Гинисов рекорд као жена са најдужим ногама на свету.
Екатарина покушава да обори Гинисов рекорд као жена са најдужим ногама на свету. - Sputnik Србија
Екатарина покушава да обори Гинисов рекорд као жена са најдужим ногама на свету.
© Фото : Instagram page of Ekaterina LisinaЕкатаринине ноге су дуге 133 центиметра што је за центиметар више од тренутног светског рекорда.
Екатаринине ноге су дуге 133 центиметра што је за центиметар више од тренутног светског рекорда. - Sputnik Србија
Екатаринине ноге су дуге 133 центиметра што је за центиметар више од тренутног светског рекорда.
© Фото : Instagram page of Ekaterina LisinaБивша кошаркашица је манекенка и мама. Њено дете има шест година.
Бивша кошаркашица је манекенка и мама. Њено дете има шест година. - Sputnik Србија
Бивша кошаркашица је манекенка и мама. Њено дете има шест година.
© Фото : Instagram page of Ekaterina Lisina„Имала сам много неугодности у пубертету. Мислила сам да момци не желе да комуницирају са мном зато што сам превисока. Била сам узнемирена и желела сам да се смањим“, рекла је Екатарина за руско издање „Метроа“.
„Имала сам много неугодности у пубертету. Мислила сам да момци не желе да комуницирају са мном зато што сам превисока. Била сам узнемирена и желела сам да се смањим“, рекла је Екатарина за руско издање „Метроа“. - Sputnik Србија
„Имала сам много неугодности у пубертету. Мислила сам да момци не желе да комуницирају са мном зато што сам превисока. Била сам узнемирена и желела сам да се смањим“, рекла је Екатарина за руско издање „Метроа“.
© Фото : Instagram page of Ekaterina LisinaУбрзо је схватила да је висина предност у спорту. „Кошарка је променила све. Кад сам напунила 15 година потписала сам први професионални уговор. Почела сам да комуницирам са високим девојкама и момцима. Коначно, кад сам напунила 19, схватила сам да је моја висина врлина, а не мана и да ме људи воле и да имам много обожавалаца“, каже кошаркашица.
Убрзо је схватила да је висина предност у спорту. „Кошарка је променила све. Кад сам напунила 15 година потписала сам први професионални уговор. Почела сам да комуницирам са високим девојкама и момцима. Коначно, кад сам напунила 19, схватила сам да је моја висина врлина, а не мана и да ме људи воле и да имам много обожавалаца“, каже кошаркашица. - Sputnik Србија
Убрзо је схватила да је висина предност у спорту. „Кошарка је променила све. Кад сам напунила 15 година потписала сам први професионални уговор. Почела сам да комуницирам са високим девојкама и момцима. Коначно, кад сам напунила 19, схватила сам да је моја висина врлина, а не мана и да ме људи воле и да имам много обожавалаца“, каже кошаркашица.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала