Златни „ајфони“ за Путина и Трампа

© Фото : прес-служба CaviarАјфон са ликом Путина и Трампа
Ајфон са ликом Путина и Трампа - Sputnik Србија
Пратите нас
У част историјског сусрета председника Русије и САД, Владимира Путина и Доналда Трампа у Хамбургу, руско-италијанска јувелирска кућа „Кавијар“ пустила је у продају нову колекцију телефона „нокија 3310“, „ајфон 7“ и „ајфон 7+“ са портретима два лидера.
Специјални телефон - Sputnik Србија
Луксузни мобилни у част друге годишњице Крима

„Чињеница да су им погледи усмерени у истом правцу несумњиво изражава општу жељу свих нас да ће доћи до побољшања руско-америчких односа“, навела је компанија на свом сајту.

На оба модела телефона угравиран је и амблем самита Г20, датум и место одржавања историјског сусрета.

Луксузни телефони су израђени од титанијума, украшени су препознатљивим димискија-шарама, а портрети председника су изливени у злату.

С обзиром на то да ће се први лични сусрет Путина и Трампа догодити на самиту „велике двадесеторке“, оба модела су симболично произведена у ограниченој серији — у 20 примерака.

Телефон са ликом Путина - Sputnik Србија
А од Италијана... Путину за рођендан златни телефон

Председничка „нокија“ може се купити по цени од 149.000 рубаља (око 2.170 евра), а цена „ајфона“ се креће од 184.000 до 229.000 (од око 2.700 до 3.300 евра), у зависности од модела и меморијске картице.

Ово није први луксузни телефон који је ова јувелирска кућа посветила руском председнику, а то чини увек са поводом и у ограниченим серијама.

У „Кавијару“ су раније саопштили да своје колекције посвећују само великим и значајним догађајима и личностима — одлучним људима јаког карактера који су способни да промене свет и који су се уписали у историју.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала