Америка разуме само силу

© REUTERS / Jonathan ErnstАмеричка застава испред Капитола у Вашингтону
Америчка застава испред Капитола у Вашингтону - Sputnik Србија
Пратите нас
САД не предузимају никакве покушаје да разумеју позицију Русије, сматра политиколог Владимир Брутер. Експерт указује на то да амерички председник Доналд Трамп разговара искључиво са позиције силе или користи, али да сада у Вашингтону нема потенцијалних договора који би Трампу могли да буду корисни.
Вашингтон тренутно губи рат у Авганистану - Sputnik Србија
Зашто САД губе рат у Авганистану?

Политиколог Владимир Брутер је прокоментарисао могуће протеривање америчких дипломата из Русије. Како је овај експерт изјавио у коментару за руску телевизију „Звезда“, САД и њихов лидер разумеју само силу и не предузимају никакве покушаје да схвате позицију Русије.

„Нема никаквог разумевања од стране Америка о томе о чему говори Русија. Није било, и у принципу неће бити. Такви људи као што је Трамп разумеју две ствари — корист и силу. За њега нема никакве користи од споразума и разумевања са Русијом, са неколико изузетака, пре свега у Сирији и на руску иницијативу“, указао је политиколог.

Раније је лист „Известија“, позивајући се на извор у Министарству иностраних послова Русије, јавио да је Москва спремна да протера америчке дипломате.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала