Трамп Макроновој супрузи: У сјајној сте форми, предивни сте (видео)

© AP Photo / Michel EulerПредседник Француске Емануел Макрон са супругом Брижит и председник САД Доналд Трамп са супругом Меланијом у Паризу
Председник Француске Емануел Макрон са супругом Брижит и председник САД Доналд Трамп са супругом Меланијом у Паризу - Sputnik Србија
Пратите нас
Амерички председник Доналд Трамп похвалио је изглед супруге свог француског колеге Брижит Макрон, што се види на видео-снимку који је објавила Влада Француске на свом налогу на Фејсбуку.
Председник САД Доналд Трамп говори на заједничког конференцији за медије након састанка са председником Француске Емануелом Макроном - Sputnik Србија
Трамп: Није било договора између Трампа Млађег и руске адвокатице

Снимак показује како Трамп, француски председник Емануел Макрон и њихове супруге Меланија и Брижит, разговарају након посете музејима у Палати инвалида у Паризу.

„У тако сте доброј форми“, рекао је Трамп када се у једном тренутку окренуо ка Брижит Макрон, пренео је АП.

​Он је своје запажање пренео и француском председнику пре него што се опет окренуо ка првој дами Француске и рекао јој да изгледа „прелепо“.

Брижит Макрон је бивша професорка из средње школе француског председника, а њихове веза привукла је велику пажњу међународне јавности због велике разлике у годинама.

Председници САД и Француске Доналд Трамп и Емануел Макрон у Јелисејској палати у Паризу - Sputnik Србија
Макрон: Париз не инсистира на одласку Асада

Феминисткиње су осудиле те коментаре као сексистичке, наводећи да је разлика у годинама између Макрона и његове супруге идентична разлици у годинама између Доналда и Меланије Трамп.

Трамп је допутовао данас у Француску где ће присуствовати обележавању Дана пада Бастиље.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала