Казнили девојчицу јер је на улици продавала лимунаду без дозволе

CC BY 2.0 / Flickr/bradleyolin / Девојчица продаје лимунаду
Девојчица продаје лимунаду - Sputnik Србија
Пратите нас
Петогодишња девојчица у источном Лондону кажњена је са 150 фунти (167 евра), зато што је продавала лимунаду пролазницима који су ишли на оближњи фестивал.

Девојчицин отац Андре Спајсер рекао је да је његова ћерка поставила мали штанд у Мајл Енду, у источном Лондону, где пролазе хиљаде људи на путу за фестивал „Лавбокс“.

Спајсер каже да се његова ћерка, након што је кажњена, уплакана окренула према њему и рекла: „Тата, урадила сам нешто лоше“.    

„Само је хтела да улепша људима расположење. Била је много поносна на себе“, присећа се Спајсер, додајући да је чашу лимунаде наплаћивала 50 пенија (мало више од пола евра).    

„После неког времена продавања лимунаде, четири полицајца су јој пришла. Био сам прилично шокиран када су упалили камеру и почели да нам читају правилник, објашњавајући да нема дозволу за продају“, каже Спајсер.  

Тада се његова ћерка окренула према њему и кроз сузе викала: „Урадила сам нешто лоше“.

Градски савет је одмах поништио написану казну.

„Веома нам је жао што се ово десило. Очекујемо од наших припадника да покажу мало здравог разума и да своју моћ користе разумно. То се овде, очито, није десило“, рекао је портпарол градског савета.

Извор: РТС

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала