Лавров: Путин и Трамп су могли да се састану више пута

© REUTERS / Wang ZhaoМинистар спољних послова Русије Сергеј Лавров на конференцији за медије на састанку министара земаља БРИКС-а у Пекингу
Министар спољних послова Русије Сергеј Лавров на конференцији за медије на састанку министара земаља БРИКС-а у Пекингу - Sputnik Србија
Пратите нас
Министар спољних послова Русије Сергеј Лавров сматра да озбиљни људи нису могли да изјаве да је председник САД Доналд Трамп током личног сусрета наводно могао да министру спољних послова ода неке тајне податке.
Доналд Трамп и Сергеј Лавров - Sputnik Србија
Лавров: Нисам разговарао с Трампом о Комију

„Рекли сте да ми је Трамп открио неке тајне кад сам се састао са њим. Али њега су оптужили да ми је открио тајну о нечему што су обавештајне службе навеле као тајно и што се односило на могућност терориста да манипулишу паметним телефонима… Он је само поменуо да су терористи постали инвентивнији и креативнији. Али ова изјава била је повод да се неким путницима са Блиског истока званично забрани да ове уређаје носе са собом у авиону. Управо из тог разлога“, рекао је Лавров у интервјуу за „Ен-Би-Си њуз“.

О сусретима Путина и Трампа

Коментаришући информацију о броју састанака руског и америчког председника, Владимира Путина и Доналда Трампа, на самиту Г20 у Хамбургу, Лавров је рекао да су Путин и Трамп могли да се састану на самиту „много више од три пута“.

Председник САД Доналд Трамп долази у Белу кућу након повратка из Хамбурга - Sputnik Србија
Мистерија решена: Трамп открио, са Путином 15 минута о...

„Они су могли да се састану и много више од три пута“, изјавио је Лавров.

Он се нашалио и где су два лидера могла да се сретну.

„Можда су заједно ишли у тоалет“, рекао је министар.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала