„Боксер“ баца ново светло на тучу на Закинтосу?

CC BY 2.0 / Dimitris Kamaras / Ζάκυνθος - ZakynthosЗакинтос
Закинтос - Sputnik Србија
Пратите нас
Бранилац двојице Срба, окривљених за пребијање на смрт америчког држављанина на Закинтосу почетком јула, Зора Добричанин Никодиновић каже да на Закинтосу сви — и органи гоњења и одбрана Срба — говоре о „боксеру“ којим су можда нанете смртоносне повреде Американцу.

„Тренутак на снимку кад власник предаје ’нешто‘ Амиру (из обезбеђења). Сви кажу да је ’боксер‘, о том ’боксеру‘ сви причају на Закинтосу. И органи гоњења и одбрана окривљених Срба… сви тражимо доказ, да будемо сто одсто сигурни“, рекла је она.

Снимак туче на Закинтосу - Sputnik Србија
Закинтос: Свађа, ударац флашом и „прекид филма“

Добричанин Никодиновићева је додала да су ту у бару „били углавном Срби“ и да би могао да се јави онај ко је то видео.

„Неко је морао видети“, додаје она.

Подсетимо, због убиства Американца Бакарија Хендерсона било је осумњичено девет особа, старости од 18 до 34 године. Притвор је одређен седморици осумњичених, од којих су петорица Срба, један Британац српског порекла и један Грк.

Преостала двојица осумњичених 22-огодишњих држављана Србије пуштена су уз кауцију од 5.000 евра да се бране са слободе. Младићима се на терет ставља кривично дело саучесништво у убиству. 

Двојица Срба пуштена су уз кауцију да се бране са слободе, а један од њих наводи по повратку у Србију да је пуштен на слободу.    

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала