Упознајте председника Туркменистана: Пуца, баца ножеве и то није све!

Пратите нас
Туркменистански председник снимљен је како приказује своје војне вештине — пуца, баца ножеве, наређује напад. То није све. Има и видео на којем пева.

Како преноси британски „Телеграф“, Гурбангули Бердимухамедов је за потребе спота снимљен у пуној ратној опреми, са све сунчаним наочарима и „опасним изгледом“.

Владимир Путин на одмору пије чај са мештанином села у Туви. - Sputnik Србија
Шта Путин ради у тајги, 400 км од првог насеља (фото)

На том видеу он пуца из аутоматског оружја и пиштоља, баца ножеве са великом прецизношћу, издаје даљинско наређење хеликоптеру да изведе напад на неку мету. За све то време аплаудирају му постројени официри туркменистанске војске.

У прилогу емитованом на државној телевизији наводи се како је Бердимухамедов показао своју војничку спремност и демонстрирао прецизност, преноси Б92.

Како наводи „Телеграф“, тај спот приказан је на државној телевизији раније ове седмице.

Међутим, на Јутјубу је постављена верзија коју је прерадила опозициона група активиста, која је цео снимак поткрепила музиком, али и сценама из познатог филма Арнолда Шварценегера „Командос“.

Но то није све. Туркменистански лидер приказао је и своју нежнију страну.

На другом видео-снимку своје атлетске вештине заменио је са оним музичким. Он је својим суграђанима показао како „барата“ са синтисајзером и гитаром.

Иако је сам цензурисао видео у Туркменистану, снимак на Јутјубу има више десетина хиљада прегледа.

 

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала