Драма у Хрватској: Подивљали коњ прегазио човека и жену

© Фото : CC0 Creative CommonsКоњ
Коњ - Sputnik Србија
Пратите нас
У близини игралишта био је шатор. Одједном је ветар мало јаче дунуо и подигао је једно шаторско крило. Коњ се уплашио, истргнуо је ограду за коју је био везан и са њом је почео махнито да бежи, саопштила је полиција.
Коњ који је рекао човеку да је коњ. - Sputnik Србија
Коњ рекао човеку да је коњ (видео)

„Призор је био страшан. Не могу то уопште да препричам. Све је било пуно крви“, рекао је читалац хрватског портала „24 сата“, који је у недељу био у Марији Бистрици.

Ходочашће коњских запрега које је у недељу 15. годину заредом одржано у Марији Бистрици, а које је гледало 15.000 људи, протекло је мирно. Након што су сви почели да се разилазе, узгајивач је везао свог коња за ограду фудбалског терена.

„У близини игралишта био је шатор. Одједном је ветар мало јаче дунуо и подигао је једно шаторско крило. Коњ се уплашио, истргнуо је ограду за коју је био везан и са њом је почео махнито да бежи. У том дивљем галопу, нажалост, налетео је на мушкарца (29) и жену (41) који су му се нашли на путу. Жена је лакше озлеђена, а мушкарац има тешке повреде“, потврдили су у Полицијској управи Крапинско-загорске жупаније.

Коњ се због ограде заглавио између два аутомобила и тако се зауставио. Хитна помоћ превезла је озлеђеног мушкарца у болницу у Дубраву.

 

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала