Пророчанства од којих ће вам се следити крв у жилама

CC0 / Pixabay / Пророк - илустрација
Пророк - илустрација - Sputnik Србија
Пратите нас
Нострадамус, Тарабићи, Баба Ванга... То су аутори најпознатијих пророчанстава која су добила своју комерцијалну намену. Постоји на хиљаде мање познатих предвиђања за која нисте до сада чули.

Међу тим мање познатим су и ова четири за која би заиста требало да знате, нарочито због предвиђања опасности и могуће катастрофе у будућности.

Пророчанство Хилдегард из Бингена

Мурал са Нострадамусовим ликом - Sputnik Србија
Нострадамусово пророчанство за 2016. — велики рат и „умирање богатих”

Рођена је 1098. године и свој живот је посветила Богу. Абес Хилдегард је била опатица у бенедиктанском манастиру. Компоновала је, писала, бавила се филозофијом и теолошким расправама. У слободно време је имала визије о будућности које су почеле још док је била дете.

Хилдегард је обзнанила своје животно дело по имену „Скривиас“ у којем се налазе њених 26 пророчанстава и визија. У суштини, тамо пише да нам се не пише добро. Пред крај свега што знате, велико царство које се налази преко океана и има пуно народа и племена, настрадаће када се појави комета. Вероватно је то Америка.

Такође, многе земље ће погодити земљотреси, олује и поплаве. Колоније ће преотети „тигар и змај“, како се данас називају далекоисточне земље. Многи други народи ће гладовати.

Мир у Европи ће се вратити тек када Француска поново постане краљевина.

Трећа тајна Богородице из Фатиме

Прича почиње 1917. године када су у Португалији две девојчице и један дечак видели Девицу Марију лично. Она их је заправо посетила неколико пута и пренела три тајне о блиским догађајима који ће се догодити нашој цивилизацији.

Муамар Гадафи - Sputnik Србија
Гадафијево пророчанство: Милиони избеглица широм Европе (видео)

Две тајне су објављене у документу који је 1941. године објавила једна од девојчица. Само папа добија кључеве од тајних докумената у којима се налази записана трећа тајна Богородице из Фатиме.

Прве две тајне се односе на Пакао, Први и Други светски рат. Ватикан је објављивање треће тајне одложио за 83 године, да би коначно 2000. године представили јавности текст и тумачење да се он односи на покушај убиства папе Јована Павла Другог и прогон Хришћана широм света. И наводно, то је све.

Заправо, многи сматрају да је последњи лист из пророчанства остао сакривен, односно да текст представљен јавности 2000. године није баш комплетан. А има и доказа за то.

Кардинали су у неколико наврата рекли да је трећа тајна написана на једном папиру, а не на четири која су објављена.

У трећој тајни би требало да се налазе информације о апокалипси, сотони и цркви. Тога нема у објављеном тексту.

Лав Троцки - Sputnik Србија
ЕКСКЛУЗИВНО: Унук Троцког открива нову истину о Стаљину

У тексту се налази и опис Рима у коме је све срушено и сви су мртви, а папа хода кроз све те лешеве, пење се на брдо и ту и њега убијају. А то некако и не изгледа као атентат на Јована Павла Другог. Такође, ако се трећа тајна обистинила, зашто су после атентата на папу чекали још двадесет година да је објаве? Али ни то није све.

Девица Марија је увек говорила у јављањима да све то може да се избегне ако се човечанство окрене ка љубави, уместо мржњи. И оно што је најважније, кључна порука је била да је неопходно преобраћење Русије и да ће у Русији црква страшно пропатити и да ће Русија угрозити цело човечанство.

Требало би да знате да је то било само неколико месеци пре октобарске револуције и тумачи се као најава тоталитаризма под Стаљином. Због тога је Јован Павле Други био лично посвећен напорима да се оконча Хладни рат и да се размонтира „империја“ СССР-а.

Богородица је деци најавила своје последње појављивање за 13. октобар 1917. године. Споменула је да ће се тада десити и такозвано „чудо Сунца“.

А то се брзо сазнало, па се у Фатими окупило неких 100.000 људи који су сви одреда сведочили да се чудо заиста и десило. Сунце се прво појавило из облака. Онда је добило ореол од различитих боја које су као дуга падале. На крају се померило ка хоризонту. Свих 100.000 људи и неколико десетина новинара су тврдили да ништа слично у животу нису видели.

Пророчанство Алојза Ирлмајера

Вангелија Пандева Гуштерова, познатија као Баба Ванга - Sputnik Србија
Бугарска слави 105. рођендан пророчице Бабе Ванге (видео)

Алојз Ирлмајер је био обичан физички радник из места Фрајсласинг у Баварској. Међутим, он је поред физичке снаге имао и друге, занимљивије вештине. Знао је неке ствари које није требало да зна, говорили су да је видовит.

Према легенди, многима је помогао да после Другог светског рата пронађу своје најближе. А због популарности коју је брзо стекао, завршио је на суду оптужен да се бави вештичарењем. Суд га је ослободио када је судији тачно описао коју одећу носи његова жена тог дана и шта је тачно радила.

Алојз је такође предвидео дан своје смрти, али и још неке ситнице. Тврдио је да је трећи светски рат видео као у филму, а истицао да ће се он водити на Блиском истоку и Медитерану, где ће се сукобити највеће светске силе.

„Рат ће почети када двојица мушкараца убију трећу важну особу. Они су плаћени за то. Убиство ће се десити на Балкану. Пре рата ће бити врло плодна и богата година. Рат ће доћи без упозорења, преко ноћи. Видим прашину. Видим три броја. Две осмице и деветку. Не знам шта они значе и не знам датум или време када ће се то десити“, тврдио је Алојз.

Пророчанство Светог Нила са Синаја

Ненад Јанковић познатији по свом надимку Др. Неле Карајлић - Sputnik Србија
Планета је оронула кућа пуна пијаних кабадахија

Свети Нил је био хришћански монах са Синаја. Живео је у петом веку и за собом оставио једно мало пророчанство. Никада није доказано да га је заиста он и записао, али је свакако занимљиво.

Рецимо зато што је предвидео авионе, подморнице и телефонске везе. Можда чак и интернет.

„Људи ће пронаћи пут да разговарају са једног краја света на други“, тврдио је пре неких 1.600 година.

„После 1900. године и у двадесетом веку људи ће постати непрепознатљиви. Када време за долазак антихриста дође, људи ће бити без части и поноса. Свет ће се променити. Нећемо моћи да разликујемо мушкарце од жена због бесрамног облачења и косе. Похлепа ће завладати. Људи ће летети као птице и ронити на океанско дно. Али када све то постигну, ти несрећни људи неће знати да су заправо у служби антихриста“, овако гласи крај његове поруке.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала