На Марсу пронађене рушевине древног града?

© East News / Science Photo LibraryЕгзомарс ТГО на Марсу, илустрација
Егзомарс ТГО на Марсу, илустрација - Sputnik Србија
Пратите нас
На Црвеној планети примећене су античке зграде: куће, камене ограде, па чак и статуе. Барем су у то убеђени уфолози који су проучавали снимке које је на Земљу послао ровер „Кјуриосити“. Међутим, на први поглед, на снимцима су приказане само планине и камење.

Уфолози су добили још једну потврду постојања живота на Марсу. Они су пажљиво прегледали снимке које је НАСА снимила на површини Црвене планете, упоредили их са очуваним старим зградама на Земљи и закључили: пред нама су рушевине правих градова. Своје мишљење уфолози су поткрепили видео-снимком на ком су све детаљно објаснили.

Ово је дало основ присталицама хипотезе о постојању ванземаљских цивилизација да озлојеђено оптуже НАСА да прикрива чињенице. Према мишљењу неких истраживача, запослени у америчкој свемирској агенцији чак су умрљали неке од најочигледнијих доказа о интелигентном животу на Марсу тако да их не примети неискусна особа.

Међутим, други независни истраживачи након проучавања истих снимака на њима нису видели ништа сензационално, а „древне рушевине“ назвали су камењем и необичном игром сенке и светлости.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала