Вучићеву колону пресекли криминалци, власник „бентлија“ бивши фудбалер

CC0 / / Бентли
Бентли - Sputnik Србија
Пратите нас
Тројица младића из црног „бентлија“, који је у суботу покушао да пресече колону возила у којој се налазио председник Србије Александар Вучић, имају криминалне досијее и регистровани су као нарко-дилери, а возило је у власништву бившег фудбалера Ивице Драгутиновића, пише данашња београдска штампа.

Позивајући се на полицијске изворе, Блиц наводи да Драгутиновић није био у аутомобилу када се инцидент догодио, а да су ухапшени возач Лука Р, Милош Т. и Стеван Д.

Наводи се и да се тројица ухапшених баве пословима обезбеђења једног београдског клуба („Нана“), а за возача Луку Р. да се сумња да је близак са шкаљарским кланом.

Александар Вучић излази из кола - Sputnik Србија
Бентлијем налетели на возило у којем је био Вучић

Према информацијама служби, он за овај црногорски клан ради послове који имају везе са наркотицима, а тражи га и полиција једне земље из окружења због пуцњаве од пре неколико месеци.

Блиц пише да су они рекли полицији да су тог јутра кренули по Драгутиновићевом налогу на бензинску пумпу да наводно наточе гориво.

„Председник Вучић је кренуо из виле Бокељке ка Председништву на Андрићевом венцу. На кружном току Топчидерска звезда, обезбеђење је приметило да иза Вучићеве колоне ауто који дивља. Возач је упорно покушавао да се убаци у колону“, преноси лист, наводе полицијског извора.

Иако се појавила информација да је Вучићев ауто ударен, извор тврди да се то није догодило.

„Возач аутомобила из пратње који је био иза аута у којем се Вучић налазио успео је да блокира ’бентли‘ и тако спречи озбиљње последице“, навео је неименовани полицијски извор.

Блиц пише да, док је обезбеђење легитимисало тројицу у возилу, појавио се и Драгутиновић који је био наоружан, али је имао уредну дозволу за пиштољ.

Лист такође наводи незванична сазнања да је Драгутиновић близак пријатељ Дарка Шарића.

Позивајући се на изворе из истраге, Новости пишу да је Лука Р. улетео у кружни ток од скоро 200 километара на сат, као и да је неколико пута кружио.

Према овим наводима, у једном тренутку је задњим крајем „бентлија“ ударио у аутомобил шефа државе.

„Бентли“ је, не заустављајући се, блокирао друго возило из пратње, па припадници обезбеђења који су били у њему нису могли да реагују. Треће возило из пратње је кренуло за „бентлијем“, сустигло га, а припадници председниковог обезбеђења су извукли тројицу из возила, преносе Новости.

Лист додаје да је Лука Р, према полицијским сазнањима, и шеф Драгутиновићевог обезбеђења.

Очекује се да ће тројица младића из „бентлија“ данас бити саслушана у Вишем јавном тужилаштву у Београду.

 

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала