00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
ОД ЧЕТВРТКА ДО ЧЕТВРТКА
17:00
60 мин
ОД ЧЕТВРТКА ДО ЧЕТВРТКА
20:00
30 мин
СПУТЊИК ИНТЕРВЈУ
20:30
30 мин
МОЈ ПОГЛЕД НА РУСИЈУ
21:00
30 мин
ЈучеДанас
На програму
Реемитери
Студио Б99,1 MHz, 100,8 MHz и 105,4 MHz
Радио Новости104,7 MHz FM
Остали реемитери

„Кувајте са Спутњиком“: Јалачи долмa или сарма без меса по рецепту домаћице из Азербејџана

© Sputnik / Виталиј Арутјунов / Уђи у базу фотографијаДолма
Долма - Sputnik Србија
Пратите нас
Данас вам представљамо краљицу азербејџанске кухиње — долму. Од давнина она је украс сваког азербејџанског стола. Ово укусно јело се може припремати брзо и лако.

Погледајте видео!

Састојци:

  • 50-60 листова винове лозе
  • 250 грама пиринча
  • 2 главице црног лука
  • зелен (коријандер, мирођија, спанаћ, нана и детелина)
  • 100 грама грчких ораха,
  • 2 кашике слатке павлаке
  • 100 грама уља или путера (по жељи)
  • со и бибер по укусу.
Следеће недеље представљамо нови рецепт из совјетске кухиње.    
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала