Стаљин прекорачио брзину возећи Исуса (фото)

© Фото : Pikabu / Фотографија саобраћајне камере из Вологоградског региона.
Фотографија саобраћајне камере из Вологоградског региона. - Sputnik Србија
Пратите насTelegramOdyssey
Саобраћајна камера у руском волгоградском региону направила је фотографију аутомобила који је прекорачио брзину и који је возио човек који личи на покојног совјетског лидера Јосифа Висарионовича Стаљина, са сувозачем који личи на Исуса.

Један Рус објавио је фотографију коју му је послала регионална полиција из Волгограда која наводно показује да је његов аутомобил прекорачио брзину.

Човек је, међутим, одбио да плати казну због наводног прекршаја наглашавајући да аутомобил на фотографији не изгледа као онај који он поседује, као и да има другачију регистарску таблицу.

© Фото : Pikabu / Фотографија саобраћајне камере из Вологоградског региона.
Фотографија саобраћајне камере из Вологоградског региона. - Sputnik Србија
Фотографија саобраћајне камере из Вологоградског региона.

Осим тога, он је саркастично истакао да човек на месту возача више личи на давно покојног совјетског лидера Стаљина, док човек на месту сувозача необично личи на Исуса из Назарета, што га је навело да закључи да је аутомобил прекорачио брзину „уз божју помоћ“.

Кориснике интернета у Русији забавила је појава те фотографије, па су се шалили да је власт вероватно „сувише уплашена да би казнила Стаљина" или да сувозач сувише личи на Бората, филмског лика из истоименог филма, ког тумачи познати британски комичар Саша Барон Коен.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала