Хрватски медији: „Схватили смо зашто су Срби сила“

© REUTERS / SHANNON STAPLETONКошаркаши Србије после победе над репрезентацијом Хрватске
Кошаркаши Србије после победе над репрезентацијом Хрватске - Sputnik Србија
Пратите нас
Након полуфинала у коме је Србија победила Русију на Европском првенству у Истанбулу, хрватски портал „Индекс“ хемију у репрезентацији Србије, победнички менталитет и веру српских кошаркаша да могу до злата, наводи као главне разлоге успеха српске екипе на овом турниру.
Селектор кошаркашке репрезентације Србије Александар ђорђевић на четвртфиналној утакмици против Италије. - Sputnik Србија
Реакције Хрвата: Ови да су послали трубаче...

И поред недавне повреде Бранка Лазића и најновије Стефана Јовића, српски селектор Александар Ђорђевић није тражио алиби, нити је очајавао, оцењује „Индекс“. 

Како наводи, уверио је момке који су били у другом плану да су способни за злато и играчи су му поверовали, одиграли цео турнир „чудесно“ и довели су Србију у још једно велико финале, пренео је Б92.

„Можда ова Србија и није толико квалитетна као што је била она из Рија. Уочи турнира мало ко им је давао шансе за овакав резултат, но хемија у екипи и победнички менталитет који је Ђорђевић уградио у овај састав, довели су га ту где данас јесте — у финале Евробаскета“, закључује хрватски портал.     

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала