„Кувајте са Спутњиком“: Киргистански бешбармак (видео)

Кухиња
Кухиња - Sputnik Србија
Пратите нас
Данас ћемо вам показати како се припрема бешбармак - кувано коњско месо са резанцима. Погледајте видео!

Састојци:

800 грама коњетине (кувати коњетину два, два и по сата).

 

Тесто:

400 грама брашна,

4 јаја,

пола чаше воде,

1 кашичица соли.

Кувати резанца три до пет минута у масној супи.

 

Сос:

пола литра супе од коњетине,

4 главице црног лука,

со,

црни бибер.

 

Оставити супу да ври 15 минута.

 

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала