Задригла Мараја Кери шокирала Енглезе (видео)

© AFP 2023 / ANGELA WEISSМараја Кери
Мараја Кери - Sputnik Србија
Пратите нас
Гледаоци популарне емисије „Добро јутро Британијо“ остали су прилично збуњени кад се у унапред договорени интервју укључила Мараја Кери, из свог удобног стана на Беверли Хилсу.

Не би то било ништа необично да непосредно пре тога сви медији нису пренели вест о пуцњави у Лас Вегасу где је убијено неколико десетина људи, али Керијева баш није имала примерену реакцију.

Певачица (47) се припремила за разговор с водитељима емисије Пирсом Морганом и Сузаном Реид о предстојећим божићним концертима у Лондону и Паризу и зато је, вероватно, кулису свог стана уредила у божићном стилу. Међутим, непосредно пре њеног укључења објављена је вест о пуцњави у Лас Вегасу на музичком фестивалу у којој је погинуло најмање 50 људи.

Полиција поред тела једног од настрадалих у пуцњави у Лас Вегасу - Sputnik Србија
Пуцњава у Лас Вегасу, 50 мртвих, нападач убијен (видео)

Уживо из свог стана Мараја се опустила на свом каучу, заузела је грчко-римску позу у црвеној хаљини и лежерно наслоњена на леву руку започела је разговор с водитељима. Наравно, они су је одмах питали да ли је чула за напад, али чини се да певачица није била информисана, пише „Дејли мејл“.

И док је она одмах изразила саучешће породицама погинулих, водитељи су јој испричали шта се догодило. Наставила је у истом тону, али и у истој пози:

„Молим се за жртве, јесу ли већ ухватили нападача? Куку, то је страшно. Молићу се за жртве и надам се да ће се ови ужаси брзо завршити. Знате да сам доста времена провела у Вегасу и ово се може догодити било где, то је трагедија. Надам се да ћемо зауставити овакве нападе. Ужасно је, јер људи само излазе на концерте, слушају музику, излазе да се забаве и ако се нешто овако догоди, то је шокантно.“

Премда је била искрена изражавајући саучешће, гледаоцима није било јасно како се није ни помакла из ноншалантне позе на каучу, па су почели коментарисати на Твитеру.

„’Добро јутро Британијо‘ уживо говори о пуцњави у Лас Вегасу, а Мараја Кери лежи на каучу као да позира за снимање за дуплерицу! Је ли то она стварно“, написао је један корисник.

„Надреалне сцене у ’Добро јутро Британијо‘ кад је Пирс Морган почео да испитује Марају Кери о пуцњави…“, „Ово је било пребизарно, Мараја као гост у оваквом тренутку…“, били су неки од коментара, а било је и оних који су се питали зашто у позадини има већ окићену божићну јелку.

Пирс је убрзо рекао да би требало да одложе интервју с Марајом за неко прикладније време и то је и урадио.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала