БИА: Предмет разговора с Кебом није била песма

Пратите нас
Безбедносно-информативна агенција демантовала је данас наводе везане за разговор њених припадника са певачем Драганом Којићем, који је познатији као Кеба, и саопштила да је разлог разговора с фолк певачем био његов аутомобил, а не некаква песма.

Којић је најпре „Српском телеграфу“ дао информацију како је „привођен на информативни разговор у БИА“, а потом је ту информацију потврдио за Н1.

„Чули су моју нову песму која ће изаћи у децембру, а ја уопште не знам како су дошли до снимка и закључили да песма није подобна за национални интерес. Тако да сам морао да дам изјаву и објашњење“, рекао је Којић тим медијима.

Није, каже, хтео да износи детаље, већ их је упутио на БИА.

Имајући у виду те спекулације, БИА је саопштила да су њени припадници 28. септембра, „у оквиру редовних послова на заштити безбедности Републике Србије, а у циљу прикупљања обавештења, односно идентификације власника и корисника возила, за које је постојала сумња да је објекат извршења кривичног дела, обавили разговор са Драганом Којићем“.

„Истичемо да наведени разговор није имао никакве везе са било каквом песмом поменутог Којића, и да су том приликом разјашњене све околности због којих је разговор и обављен“, наведено је у саопштењу БИА.

 

Танјуг

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала