Дека је упознао Хитлера и жалио је што га није убио

© WORLD NEWSДел Бој, Родни, деда и Адолф Хитлер
Дел Бој, Родни,  деда и Адолф Хитлер - Sputnik Србија
Пратите нас
Глумац Ленард Пирс, познат по улози Деке у „Мућкама", руковао се са Хитлером тридесетих година прошлог века.

Ленард Пирс срео је Адолфа Хитлера пре Другог светског рата и до краја живота је жалио што га није убио.

Британски глумац који је умро од срчаног удара 1984. године, наводно се руковао са фирером док је као млад глумац био на турнеји по Немачкој тридесетих година прошлог века, пише „Ивнинг стандард“.

Николас Линдхерст, Родни из „Мућки“ (Only Fools and Horses), открива да је Пирс причао да би „употребио пиштољ“ да је знао шта ће Хитлер учинити.

„Био је млад глумац на турнеји по Европи. Играли су представу у неком немачком граду и појавили су се нацисти“, испричао је Линдхерст у епизоди документарца „Прича о ’Мућкама‘“.

„Врх нацистичке партије видео је представу и после су дошли да честитају глумцима. Ленард се руковао са Адолфом Хитлером“, рекао је Линдхерст.

„Само једном је то поменуо и тада је рекао: ’Да сам знао оно што знам сада, отео бих пиштољ једном од телохранитеља и учинио бих све да га убијем‘“, сведочи популарни глумац.

„Навикли смо да слушамо Албертове (Декин брат, глумио га је Бастер Мерифилд) ратне приче о његовој прилично сумњивој војној служби у морнарици, али је невероватно да се Ленард Пирс руковао са Хитлером уочи доласка на власт и да је могао да га спречи да учини много зла“, рекао је Стив Кларк, аутор „Приче о ’Мућкама‘“.

Ленард Пирс је глумио Деку у 23 епизоде „Мућки“. Преминуо је у 69. години. Глумио је у бројним ТВ серијама.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала