Изгорела дивља пијаца у Новом Саду (видео)

Пратите нас
Део дивље пијаце која се налази код Сателитске пијаце у Новом Саду изгорео је у ноћи између четвртка и петка, јавља портал „021“. Узрок пожара још увек није познат.

Грађани који су овде продавали робу, углавном одећу, уместо тезги имали су картоне. Током претходне ноћи дошло је до пожара, а већина робе која се ту налазила оштећена је. У ЈКП „Тржница“ су за „021“ навели да немају информације о овом инциденту, али додају да се сличан догађај десио недавно.

Ово је проблем који траје већ неко време, а „пијаца“ се константно шири. У „Тржници“ су неколико пута указивали на ситуацију у којој се налазе.

Наиме, земљиште на ком се продавци окупљају је градско, па „Тржница“ нема могућност да реагује, осим да то пријављује комуналној полицији и Граду. Како је раније за „021“ изјавио извршни директор овог предузећа Драгослав Гавранчић, они не могу да контролишу грађане који продају робу ван продајног простора „Тржнице“.

Он је подсетио да је сличан проблем дуго година постојао и код Најлон пијаце, али да је, у сарадњи са Комуналном полицијом, то решено.

 

Б92

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала