Уљез на гробљу: Иде на све сахране због бесплатног пића

CC0 / pixabay / Гробље
Гробље - Sputnik Србија
Пратите насTelegramOdyssey
Тереза Дојл (65) у свом је граду Слауу позната по похађању сваке сахране.
Долазак на матуру у мртвачком ковчегу - Sputnik Србија
На матуру дошла у мртвачком сандуку

Разлог је бизаран — бесплатно обиље „ића и пића“. Чини се да старица нема срама…

Одлазак на сахрану готово свима представља праву муку, али има и оних који их редовно посећују из прилично бизарних разлога. Један такав пример је Тереза Дојл (65) из енглеског Слауа, која већ 14 година присуствује свакој локалној сахрани због — бесплатне хране и пића, преноси „Одити централ“.

Тереза је наишла на оптужбе неколико људи који тврде да долази на сахране само како би могла да ужива у обиљу ића и пића на даћама.

Наводно се појави и претвара да је познавала покојну особу, понекад и поприча с члановима фамилије, а круже гласине да чак и носи храну са сахрана.

„Тереза сваки пут седне на свој бицикл у свакодневој одећи светле боје, али у корпи има црну одећу у коју се пресвуче пре сахране“, тврди један њен комшија.

Маргарет Вајтхед, мештанка која је недавно сахранила своју ћерку, каже да се Тереза појавила на сахрани и почела да разговара с људима. Будући да је Маргарет не познаје, одлучила је да поприча с њом и да сазна ко је.

Тереза јој је рекла да је радила као конобарица заједно с њеном кћерком, али преминула никад није радила као конобарица.

„Јела је као да сутра не постоји, а на крају је напунила кесу храном и лежерно села на бицикл. Остала сам у шоку“, прича Маргарет.

Тереза је у своју обрану рекла да је то „њен посао“ и да „мора да иде на сахране“.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала