Русија: Ликвидиране три групе терориста, уништен командни центар

© Министарство одбране Русије / Уђи у базу фотографијаИгор Конашенков
Игор Конашенков - Sputnik Србија
Пратите нас
У нападу руске авијације на командни центар ДАЕШ-а у Сирији убијено 34 терориста.
Поглед на област Џафра у Дејр ел Зору где се настављају борбе између сиријске војске и терориста ДАЕШ-а - Sputnik Србија
Русија: У Сирији више нема извора финансирања набавки оружја, ни врбовање плаћеника

У ваздушним нападима ваздушно-космичких снага Русије уништен је командни пункт ДАЕШ-а у провинцији Дејр ел Зор и група од 34 терориста који су стигли из Ирака, саопштило је Министарство одбране Русије.

„У близини насеља Хатла уништен је командни пункт ДАЕШ-а и три групе терориста који су стигли са територије Ирака. Потврђена је ликвидација 34 милитанта, пет теренских возила са оружјем великог калибра, као и два аутомобила са муницијом“, саопштио је портпарол Министарства одбране Русије генерал-мајор Игор Конашенков.

У протекла 24 часа руска авијација је у Сирији извела 182 напада на међународне терористе, додао је портпарол Министарства одбране.

„Авиони руског ваздухопловства су 10. октобра наставили да уништавају борце ДАЕШ-а који су ушли у провинцију Дејр ел Зор (Сирија) из западних делова Ирака. У протекла 24 часа руска авијација је извела 182 напада на међународне терористе“, рекао је он.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала