Они одређују даљу судбину једне од најмоћнијих земаља света (фото)

© REUTERS / Ahmad Masood19. конгрес Комунистичке партије Кине
19. конгрес Комунистичке партије Кине - Sputnik Србија
Пратите нас
Цео свет с пажњом прати 19. конгрес Комунистичке партије Кине, а фотографије агенције Ројтерс преносе делић атмосфере на догађају за који се сматра да ће одредити курс земље наредних деценија.

© REUTERS / Thomas PeterKонгрес је почео у девет сати по локалном времену, а неколико сати уочи почетка стотине делегата и новинара у колонама су чекали да уђу у здање Народне скупштине.
Kонгрес је почео у девет сати по локалном времену, а неколико сати уочи почетка стотине делегата и новинара у колонама су чекали да уђу у здање Народне скупштине.  - Sputnik Србија
Kонгрес је почео у девет сати по локалном времену, а неколико сати уочи почетка стотине делегата и новинара у колонама су чекали да уђу у здање Народне скупштине.
© REUTERS / Thomas PeterНаредних шест дана делегати ће разматрати поруке лидера партије и председника државе, тај ће документ бити допуњен амандманима, а његово усвајање на завршетку конгреса означиће будући правац Кине, како кажу, не до наредног конгреса, него за неколико следећих деценија.
Наредних шест дана делегати ће разматрати поруке лидера партије и председника државе, тај ће документ бити допуњен амандманима, а његово усвајање на завршетку конгреса означиће будући правац Кине, како кажу, не до наредног конгреса, него за неколико следећих деценија.  - Sputnik Србија
Наредних шест дана делегати ће разматрати поруке лидера партије и председника државе, тај ће документ бити допуњен амандманима, а његово усвајање на завршетку конгреса означиће будући правац Кине, како кажу, не до наредног конгреса, него за неколико следећих деценија.
© REUTERS / Ahmad MasoodУ разговорима с новинарима српских медија који прате конгреес, заменик председника Међународног кинеског радија Ху Бангшенг рекао је да је Конгрес прилика да се види како је Кина у датим условима успела да задржи ранији ниво раста, инститирајући при томе у намери да се граде добри односи с остатком света упркос променама геополитичких односа у том свету.
У разговорима с новинарима српских медија који прате конгреес, заменик председника Међународног кинеског радија Ху Бангшенг рекао је да је Конгрес прилика да се види како је Кина у датим условима успела да задржи ранији ниво раста, инститирајући при томе у намери да се граде добри односи с остатком света упркос променама геополитичких односа у том свету.  - Sputnik Србија
У разговорима с новинарима српских медија који прате конгреес, заменик председника Међународног кинеског радија Ху Бангшенг рекао је да је Конгрес прилика да се види како је Кина у датим условима успела да задржи ранији ниво раста, инститирајући при томе у намери да се граде добри односи с остатком света упркос променама геополитичких односа у том свету.
© REUTERS / Tyrone SiuУ Пекингу је овог јутра кишовито, плато испред скупштинског здања био је зато преплављен кишобранима сиве и бордо боје.
У Пекингу је овог јутра кишовито, плато испред скупштинског здања био је зато преплављен кишобранима сиве и бордо боје. - Sputnik Србија
У Пекингу је овог јутра кишовито, плато испред скупштинског здања био је зато преплављен кишобранима сиве и бордо боје.
© REUTERS / Aly SongБившем кинеском председнику Ђијангу Цемину нека излагања изгледа нису била толико занимљива.
Бившем кинеском председнику Ђијангу Цемину нека излагања изгледа нису била толико занимљива. - Sputnik Србија
Бившем кинеском председнику Ђијангу Цемину нека излагања изгледа нису била толико занимљива.
© REUTERS / Tyrone SiuДелегати су пристизали организовано аутобусима, и жене и мушкарци су у црним оделима, а представници појединих националних заједница дошли су у занимљивим ношњама.
Делегати су пристизали организовано аутобусима, и жене и мушкарци су у црним оделима, а представници појединих националних заједница дошли су у занимљивим ношњама. - Sputnik Србија
Делегати су пристизали организовано аутобусима, и жене и мушкарци су у црним оделима, а представници појединих националних заједница дошли су у занимљивим ношњама.
© REUTERSВозни парк учесника конгреса
Возни парк учесника конгреса - Sputnik Србија
Возни парк учесника конгреса

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала