Њујорчани шокирани: Ким Џонг Ун посетио Трампа (видео)

© AP Photo / Ahn Young-joonЧовек гледа екран на коме су председници САД и Северне Кореје Доналд Трамп и Ким Џонг Ун, на железничкој станици у Сеулу.
Човек гледа екран на коме су председници САД и Северне Кореје Доналд Трамп и Ким Џонг Ун, на железничкој станици у Сеулу. - Sputnik Србија
Пратите нас
Становници „Велике јабуке“ били су дубоко шокирани кад су видели „севернокорејског лидера“ како лагано шета улицама и улази у Трампову кулу. Међутим, није све било тако као што је изгледало.

Јутјуб пранкер „Кју Парк“ нашао је особу која личи на лидера Северне Кореје и навео је да прошета кроз три различита кварта Њујорка хватајући реакције пролазника видео-камером.

Људи на улицама који нису били свесни да је цео перформанс шала били су потпуно затечени, довикивали су лажном Киму „ракеташ“ и питали су се шта Трампов најомраженији политичар ради у Америци.

Кад су пранкери стигли до циља, 71-спратне Трампове куле на Волстриту и на улазу питали „да ли је ту Доналд Трамп“, духовити чувари који су одмах препознали превару рекли су да су све информације поверљиве.

Неки од њих питали су пранкере да ураде селфи са њима пре него што су их испратили до излаза.

На крају путовања, весели пар је отишао у Корејску четврт у Њујорку где су становници кроз осмех констатовали да лажни Ким Џонг Ун изгледа застрашујуће.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала