И бије и заводи — Јапанска боксерка за којом луди интернет (фото, видео)

© AP Photo / Toru TakahashiТомоми Такано, јапанска боксерка и манекенка.
Томоми Такано, јапанска боксерка и манекенка. - Sputnik Србија
Пратите нас
Томоми Такано, манекенка и професионална боксерка из Токија, недавно је „спржила“ „Инстаграм“ својом способношћу да комбинује лепоту и снагу.

Традиционално, бокс се сматра мушким спортом. Међутим, све је више жена које доказују да спорт није само за мушкарце, а Томоми Такано је једна од њих. Тридесетогодишња жена из Сумиде (Токио) у последње време привлачи пажњу на интернету, а њен налог на „Инстаграм“ само што не експлодира.

 

A post shared by Tomomi Takano (@tomomitakano7) on Mar 26, 2017 at 7:36pm PDT

 

 

 

На први поглед, ова атрактивна, висока, мршава и дугонога жена не изгледа као да се бави борилачким спортом, посебно ако је видите ван ринга.

 

 

 

 

 

 

Томоми је почела да ради као модел, али је са лакоћом прешла са писте у ринг. Сада се потпуно посветила боксу, што значи да се подвргла стриктним тренинзима, не би ли одржала своје тело снажним.

 

 

 

 

 

Томоми је тренирала кик-бокс неколико година у средњој школи, а као професионалац је дебитовала у априлу 2013. године. Од тада не престаје да импресионира публику својом истрајношћу и одлучношћу.

 

 

 

 

У међувремену, није запоставила своју гламурозну и женствену страну. Заједно са фотографијама и видео-клиповима својих тренинга, Томоми такође задивљује своје пратиоце сликама своје несвакидашње лепоте.

 

 

 

 

 

 

 

 

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала